Ons productgamma

In mijn salon help ik je graag bij het kiezen van het perfecte product dat bij je haar past. 

Het is mogelijk om producten aan te kopen in het salon aangezien alle producten steeds op vooraad zijn. 

Indien u meer dan 3 stuks van één product wenst, gelieve vooraf contact op te nemen. 

collor keeper range 


Color Keeper Shampoo is voor gekleurd haar en heeft het Color Protein Complex met oa. extracten van zonnebloemolie om te voorkomen dat de kleur snel verdwijnt en de glans wordt behouden. Een speciaal UV-filter voorkomt de negatieve invloed van ultraviolette straling.

Color Keeper Mask is een intensieve behandeling voor gekleurd haar en bied bescherming tegen kleurvervaging, door het Color Protein Complex. Het haar houdt zijn glans en is gemakkelijk om door te kammen.

Finnley's Color Keeper Leave-in voor gekleurd haar is een masker in een spray. De hydraterende intensieve behandeling geeft een zacht en glad haar en voorkomt kleurverlies.  

Silver Shine Shampoo neutraliseert de gele tinten in je witte, blonde of grijze haar. 

Silver Shine Mousse neutraliseert de gele tinten in je witte, blonde of grijze haar. De mousse heeft een lichte versteviging

day 2 day range 

Day 2 Day Shampoo is speciaal voor de verzorging van haar dat dagelijks gewassen wordt. Het Proteïne Complex herstelt de vochtbalans, versterkt de haarstructuur, geeft het haar vitaliteit en een schitterende glans.

Finnley'sDetangle Me is een verzorgende ontwarrende leave-in spray welke dagelijks gebruikt kan worden en niet verzwaard.

Finnley'sOne 4 All is een leave-in crème met een exclusieve formule met: Camellia-olie, Manuka-melk, keratine en vitaminen die het haar ongelooflijke resultaten geven vanaf de eerste toepassing.

De One 4 All geeft het volgende aan het haar: Voeding, hydratatie, preventieve werking gespleten haarpunten, anti-frizz effect, hittebescherming, bescherming van kleur tegen UVA- en UVB-stralen, doorkambaarheid, glans, volume, body, en maakt het haar zijde zacht.

hair repair range 

Voor haar dat intensieve verzorging nodig heeft. Hair repair Shampoo verzorgt het haar zodat het er weer levendig en gezond uitziet. Hair repair Shampoo geeft souplesse, glans en veerkracht aan droog en beschadigd haar. Dit wordt verkregen door middel van het speciaal ontwikkelde Intensive Proteïne Complex verrijkt met Arganolie. 

Hair Repair Mask is een intensieve haarkuur voor droog en beschadigd haar. Langdurige bescherming tegen uitdroging zonder het haar te verzwaren.Herstelt het haar waardoor het zacht, soepel en glanzend wordt

Het Liquid Silk Serum, is een lichtgewicht leave-in serum, de ideale haarverzorger voor ieder haartype. Beschermt het haar, geeft zonnige glans door het haar te polijsten en maakt het haar zijdezacht. Het haar blijft luchtig.  Gebruik een kleine hoeveelheid in handdoekdroog of droog haar voor superglans en verzorging.

curl control 

DeCurl Control Shampoo is voor de verzorging van natuurlijk krullend en gepermanent haar. Milde ingrediënten in combinatie met het unieke natuurlijke Proteïne zorgen voor elasticiteit, glans en veerkracht. 

DeCurl control Mask is voor de extra verzorging van natuurlijk krullend en gepermanent haar. Milde ingrediënten in combinatie met het unieke natuurlijke Proteïne zorgen voor elasticiteit, glans en veerkracht. 

derma control 

intense shampoo

Finnley'sDerma Control shampoozorgt er voor om de ontregelde functies van de huid te helpen voorkomen. Zo kan er roos of overmatige talgafscheiding optreden wanneer de hoofdhuid ontregelt is. Als men regelmatig met de Derma Control Shampoo het haar en de huid wast, zullen de problemen aanzienlijk verminderen en/of verdwijnen. 

𝗙𝗜𝗡𝗡𝗟𝗘𝗬'𝗦 𝗜𝗡𝗧𝗘𝗡𝗦𝗘 𝗦𝗛𝗔𝗠𝗣𝗢𝗢: een intensief 𝗴𝗲𝗽𝗶𝗴𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲𝗲𝗿𝗱𝗲 𝗸𝗹𝗲𝘂𝗿𝘀𝗵𝗮𝗺𝗽𝗼𝗼 voor rood, bruin, koper, asblond of violet haar. Een shampoo die je met 𝗺𝗲𝗲𝗿𝗱𝗲𝗿𝗲 𝗸𝗹𝗲𝘂𝗿𝗲𝗻 𝗸𝘂𝗻𝘁 𝗺𝗲𝗻𝗴𝗲𝗻 uit de INTENSE SHAMPOO's serie voor meer creatieve nuances, diepte of intensiteit. Een kleurshampoo van 150ml. die je 𝗼𝗽 𝗺𝗮𝗮𝘁 𝗸𝘂𝗻𝘁 𝗺𝗮𝗸𝗲𝗻 𝗴𝗲𝘀𝗰𝗵𝗶𝗸𝘁 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗶𝗲𝗱𝗲𝗿𝗲 𝗵𝗮𝗮𝗿𝗸𝗹𝗲𝘂𝗿, 𝘄𝗲𝗻𝘀, 𝗼𝗳 𝘁𝘆𝗽𝗲 𝗯𝗲𝗵𝗮𝗻𝗱𝗲𝗹𝗶𝗻𝗴. Je kunt je haar opfrissen, inkleuren of juist intensiveren.

er zijn natuurlijk ook verschillende soorten gel, wax, hairspray te verkrijgen in verschillende sterktes